Prostorný dům 6 + kk s garáží v krásném prostředí obce Horní Domaslavice

Cena není zveřejněna
  • Plocha: 235 m2 Dům
    138 m2 Zastavěná plocha
    2 073 m2 Zahrada
    2 211 m2 Pozemek
  • Dispozice: Rodinný dům
  • Prodej/pronájem: Prodej
  • Konstrukce: Cihlová
  • Umístění: Klidná část obce

Popis nemovitosti

PRODÁNO

Prostorný dům 6+kk s garáží v krásném a klidném prostředí obce Horní Domaslavice.

Jedná se o zděný dvoupodlažní dům z r. 2011, postavený z kvalitních materiálů a zároveň i vybavený úspornými technologiemi.

Barevná fasáda v běžném odstínu dle vašeho výběru je v ceně domu.

Můžete se těšit na prostorný obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem, který teprve čeká na finální dokončení od svého nového majitele. Pohodovou atmosféru s rodinou či přáteli si můžete užít třeba u krbu nebo při grilování na zahradě. V přízemí se dále nachází koupelna s toaletou, technická místnost a pracovna.

V současnosti se obývá pouze 2. podlaží, ve kterém naleznete 4 velké pokoje, kuchyňku a prostornou koupelnu s vanou a toaletou.

Velmi výhodná je větší zahrada 2.073 m2, která poskytuje nejenom dostatek soukromí, ale v případě potřeby i místo pro další stavbu rodinného domu. Do budoucna může také např. přijít vhod, že lze část zahrady oddělit a prodat ji samostatně jako stavební parcelu.

Dům je vybaven tepelným čerpadlem NIBE a teplovodním podlahovým vytápěním. Společně se zdivem porotherm 40 cm + 10 cm zateplení a plastovými okny s trojskly pak čerpadlo zajišťuje nízkou spotřebu el. energie. Energetický průkaz s hodnotou C byl vypracován na základě původního projektu bez zateplení ve fázi získání stavebního povolení. Aktuální průkaz nemáme zpracovaný. Dům je napojen na veřejný vodovod, odpad je v současnosti řešen jímkou. V projektu se počítá s čističkou odpadních vod.

Jedná se o klidnou lokalitu v krásném prostředí s výhledem na hory, poblíž oblíbené Žermanické přehrady. Autobusová zastávka 160 m od domu. Vzdálenost do Frýdku - Místku (po dálnici) 17 km, Havířov 11 km. V obci se nachází školka. Škola, další školka či supermarket jsou k dispozici v sousedních Dolních Domaslavicích.

Neváhejte a zavolejte realitnímu makléři!

Vaše budoucí nemovitost se nachází na této adrese

 
← Zpět na výpis inzerátů