Výjimečný dům 4+kk s výhledem na Lysou horu, Pstruží

Cena není zveřejněna
  • Plocha: 228 m2 Dům
    278 m2 Zastavěná plocha
    1 500 m2 Zahrada
    1 500 m2 Pozemek
  • Dispozice: Rodinný dům
  • Prodej/pronájem: Pronájem
  • Konstrukce: Cihlová
  • Umístění: Klidná část obce

Popis nemovitosti

PRONAJATO

Pronájem nadstandardního rodinného domu v krásném a klidném horském prostředí obce Pstruží.

Můžete se těšit na vzdušný obývací pokoj propojený s kuchyňským koutem, kde vás v chladnějších dnech nejen kvůli teplu ale i pohodové atmosféře potěší krb. Nádherný výhled na Lysou horu si můžete užívat jak z domu, tak z terasy či zahrady.

Dům o výměře 227 m2 je dispozičně řešený jako 4+kk s pracovnou, kde může být případně i další pokoj, technickou místností a dvougaráží. Pro absolutní pohodlí dvě ložnice disponují vlastní šatnou a koupelnou s toaletou.

Vytápění v obývacím pokoji je teplovodní podlahové. V ostatních místnostech je pak ústřední topení. Ohřev zajišťuje plynový kotel. Dům je napojen na obecní vodovod, kanalizace je řešena čističkou odpadních vod.

Obec Pstruží se nachází na východním svahu Ondřejníku ve vzdálenosti 15 km od Frýdku - Místku a 30 km z Ostravy. Obec disponuje základní školou i školkou. Autobusová zastávka se nachází 350 m od domu.

Podívejte se prosím na virtuální 3D prohlídku, abychom se ujistili, že dům vyhovuje vašim potřebám. Energetický průkaz je ve zpracování. Oplocená zahrada k domu má výměru cca 1.500 m2.

Nájemné činí 35.000,- Kč/měs. + zálohy na plyn, el. a vodu ve výši 8.000,- Kč/měs. Vrátná kauce 86.000,- Kč, provize 35.000,- Kč.

Neváhejte a zavolejte realitnímu makléři!

Vaše budoucí nemovitost se nachází na této adrese

 
← Zpět na výpis inzerátů