Prostorný řadový dům 6+1 s garáží, Havířov - Šumbark

Cena není zveřejněna
  • Plocha: 156 m2 Dům
    157 m2 Zastavěná plocha
    90 m2 Zahrada
    247 m2 Pozemek
  • Dispozice: Rodinný dům
  • Prodej/pronájem: Prodej
  • Konstrukce: Cihlová
  • Umístění: Okraj obce

Popis nemovitosti

PRODÁNO

Pokud hledáte pro vaši rodinu prostorný dům a nechcete se přitom starat o velkou zahradu nebo složitě dojíždět z nějakého odlehlého místa, nepřehlédněte tuto příležitost.

Jedná se o podsklepený řadový dům 6+1 s garáží a menší udržovanou zahradou na ul. Petřvaldská v Havířově - Šumbarku.

V přízemí se můžete těšit na prostorný obývací pokoj, kuchyni a jídelnu, ze které se dostanete jak do koupelny s toaletou, tak přímo na zahradu. V 2. podlaží jsou pak 4 pokoje, samostatné WC a prostorná koupelna. Výhodou je také velká garáž s vraty na dálkové ovládání a další sklepní místnosti, do kterých umístíte hromadu věcí. Užitková plocha domu činí 156 m2 + suterén.

Dům disponuje plastovými a dřevěnými okny s izolačním dvojsklem, zateplenou fasádou, elektřinou v mědi a vyměněnou střešní krytinou. Je napojený na veřejný vodovod a kanalizaci. O teplo domova se stará plynový kotel, ohřev vody zajišťuje kombinovaný bojler.

V této lokalitě budete mít všechno důležité doslova po ruce. Autobusová zastávka 300 m od domu. Škola, školka, supermarket, restaurace či lékaři do 700 m. V blízkosti jsou i lesy, ve kterých můžete relaxovat třeba při procházce.

Do tohoto domu se můžete okamžitě nastěhovat.

Neváhejte a zavolejte realitnímu makléři!

Vaše budoucí nemovitost se nachází na této adrese

 
← Zpět na výpis inzerátů