Zrekonstruovaný byt 2+1 v os. vlastnictví s balkónem, Havířov - Podlesí

Cena není zveřejněna
  • Plocha: 52 m2 Byt
  • Dispozice: 2+1
  • Prodej/pronájem: Prodej
  • Konstrukce: Panelová
  • Umístění: Klidná část obce

Popis nemovitosti

PRODÁNO

Zrekonstruovaný byt 2+1 s balkónem v Havířově Podlesí, na ul. Přemyslova.

Využijte virtuální prohlídky a projděte si tento krásný byt z pohodlí domova.

Nahlédněte do vzdušného obývacího pokoje propojeného s kuchyňským koutem nebo do prostorné koupelny s rohovou vanou. Jistě potěší i balkón, na kterém můžete posedět třeba u kávy.

Byt v roce 2015 prošel kompletní rekonstrukcí zděné jádro, koupelna, WC, elektroinstalace, omítky, dlažba, plovoucí podlahy, interiérové dveře, kuchyňská linka se spotřebiči el. trouba, plynová deska, mikrovlnka, lednice s mrazákem a myčka na nádobí.

Jedná se o byt v osobním vlastnictví, který se nachází ve 3. patře třípatrového domu (bez výtahu) po celkové revitalizaci (plastová okna, zateplená fasáda, střecha). Výhodou je vyplacený úvěr za revitalizaci, díky čemuž oceníte nízké platby za bydlení 3.508 Kč pro 2 os. + el., plyn.

Další výhodou je výborná lokalita, kde všechno důležité budete mít doslova po ruce - obchodní centrum, Kaufland, škola, školka, autobusové zastávky, sportovní hala. Relaxovat pak můžete třeba při procházce v oblíbeném parku Na Nábřeží či lesoparku za domem.

Na tento můžete čerpat hypotéku. V případě zájmu je možné se dohodnout na ponechání nábytku. Do tohoto bytu se můžete bez dalších investic rovnou nastěhovat.

Neváhejte a zavolejte realitnímu makléři!

Vaše budoucí nemovitost se nachází na této adrese

 
← Zpět na výpis inzerátů