Rodinný dům 3+1 s garáží a pěknou zahradou, Ropice

Cena není zveřejněna
  • Plocha: 180 m2 Dům
    113 m2 Zastavěná plocha
    1 046 m2 Zahrada
    1 159 m2 Pozemek
  • Dispozice: Rodinný dům
  • Prodej/pronájem: Prodej
  • Konstrukce: Cihlová
  • Umístění: Okraj obce

Popis nemovitosti

PRODÁNO

Rodinný dům 3+1 s garáží a pěknou zahradou v podhorské obci Ropice.

Díky bohatému prosklení je obývací pokoj příjemně propojený se zahradou. V přízemí se také nachází samostatné WC s prádelnou, garáž, kotelna a technická místnost.
V 1. patře pak naleznete prostornou kuchyni s jídelnou, koupelnu se sprchovacím koutem a wc, dětský pokoj, ložnici a velkou šatnu.
Dům lze dispozičně upravit na 4+1.

Jistě potěší hezká zahrada se vzrostlou zelení, na které si můžete užít spoustu zábavy třeba při grilování s rodinou či přáteli. Děti zde budou mít také dostatek prostoru pro nejrůznější aktivity.

Jedná se o dvoupodlažní nepodsklepený dům z roku 1977, který prošel částečnou rekonstrukcí - plastová okna, elektroinstalace, rozvody vody a odpadu, radiátory, el. brána. Dům je napojený na veřejný vodovod, odpad je řešen 2-komorovým septikem. O vytápění a ohřev vody se stará automatický kotel Laminox Idro se zásobníkem na pelety. Velkou výhodou tohoto kotle jsou nízké náklady, které na vytápění domu a ohřev vody celkově aktuálně činí 16.000 Kč ročně.

První zmínky o podhorské obci Ropice pochází z roku 1305. Mimo výhledy na Beskydy v ní naleznete golfové hřiště či cyklostezky. Obec také disponuje základní a mateřskou školou. Autobusová zastávka se nachází 500 m od domu, vlaková pak 2 km. Centrum Třince nebo Českého Těšína 9 km, Frýdek a Havířov 19 km.

Ohledně prohlídek či dalších informací mě kontaktujte telefonicky od pondělí do pátku v čase od 8:00 do 19:00 hod.

Neváhejte a zavolejte realitnímu makléři!

Vaše budoucí nemovitost se nachází na této adrese

 
← Zpět na výpis inzerátů