Zrekonstruovaný byt 3+1 s balkónem, Havířov-Město

Cena není zveřejněna
  • Plocha: 62 m2 Byt
  • Dispozice: 3+1
  • Prodej/pronájem: Prodej
  • Konstrukce: Panelová
  • Umístění: Centrum obce

Popis nemovitosti

PRODÁNO

Pokud hledáte bydlení s výhledem do přírody a přitom ve městě, mohla by vás zaujmout tato příležitost. Zrekonstruovaný byt 3+1 s balkónem v Havířově-Městě, na ul. Na Nábřeží.

Využijte virtuální prohlídku a projděte si tento krásný byt i z pohodlí domova.

Můžete se těšit na obývací pokoj s mořským akváriem propojený s perfektně vybavenou kuchyní či prostornou ložnici s nábytkem na míru, který může v případě zájmu zůstat v ceně bytu.

Jedná se o byt v osobním vlastnictví, který před 2 lety prošel kompletní rekonstrukcí - zděné jádro s novou koupelnou a samostatnou toaletou, elektroinstalace, sádrové omítky, podhledy, plovoucí podlahy a určitě také potěší kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči včetně myčky na nádobí.

Byt se nachází se ve 2. patře 3patrového domu po celkové revitalizaci. Velkou výhodou je vyplacený úvěr za revitalizací a tím pádem i velmi nízké náklady na bydlení ve výši 2.628 Kč/měsíčně + el., plyn.

V této lokalitě budete mít vše potřebné po ruce - škola, školka, autobusové zastávky i nákupní centrum. Po náročném dni pak můžete relaxovat v rozlehlém parku Na Nábřeží, kde mimo cyklostezky, dětská hřiště či restaurace také naleznete krásnou přírodu podél řeky Lučiny.

Neváhejte a zavolejte realitnímu makléři!

Vaše budoucí nemovitost se nachází na této adrese

 
← Zpět na výpis inzerátů