Prostorný byt 1+1 s lodžií v samotném centru Havířova

Cena není zveřejněna
  • Plocha: 41 m2 Byt
  • Dispozice: 1+1
  • Prodej/pronájem: Prodej
  • Konstrukce: Cihlová
  • Umístění: Centrum obce

Popis nemovitosti

PRODÁNO

Byt na lukrativní adrese. Pokud se podíváme do různých měst nejen v Česku, ale i v zahraniční, byty v samotném centru mají vyšší hodnotu než byty v jiných částech města.

Na náměstí v Havířově jsou pouze 2 domy, ve kterých lze koupit byt. Jedná se o dům, jehož součástí je hlavní pošta a dům, kde si možná občas zajdete na zákusek nebo salát. A právě v tomto domě nad oblíbenou cukrárnou Italkou se ve 2. patře nachází tento krásný byt s lodžií.

Velkou výhodou tohoto prostorného družstevního bytu 1+1 o výměře 41 m2 je dispozice, kterou lze snadno upravit na 2+kk a nově vzniklou ložnici umístit směrem do klidnějšího dvora.

Díky bohatému prosklení se můžete těšit na prostorný a prosvětlený obývací pokoj propojený s velkorysou lodžií, ze které je výhled nejen na náměstí, ale i na hory v dálce.

V bytě byla provedena nová elektroinstalace, jádro je původní. Dům prošel revitalizací - plastová okna, zateplená fasáda, nový výtah. Další výhodu jsou nízké náklady na bydlení 2.300 Kč/měs. + el., plyn. Na bytě nevázne žádný úvěr za revitalizaci a lze jej převést do vlastnictví.

Neváhejte a zavolejte realitnímu makléři!

Vaše budoucí nemovitost se nachází na této adrese

 
← Zpět na výpis inzerátů