Byt 3+1 s velkou zasklenou lodžií, Havířov-Město

Cena není zveřejněna
  • Plocha: 59 m2 Byt
  • Dispozice: 3+1
  • Prodej/pronájem: Prodej
  • Konstrukce: Panelová
  • Umístění: Centrum obce

Popis nemovitosti

PRODÁNO

Toužíte po opravdu velké zasklené lodžii? Tady si můžete udělat zimní zahradu i odpočinkovou zónu. Už to vidím - pohodlná křesílka, stolek a káva. Tato úžasná lodžie má délku 9,5 m a vstupuje se na ní ze dvou pokojů.

Díky bohatému prosklení se můžete těšit i na prosvětlený obývací pokoj, který se dá vybouráním příčky propojit s kuchyní a získat tak vzdušný prostor. I kuchyň má svůj balkón. Byt je v naprosto původním stavu a promyšlenou rekonstrukcí z něho můžete udělat moderní domov pro svoji rodinu.

Jedná se o družstevní byt, který se nachází ve 3. patře dvanáctipatrového domu po revitalizaci (zateplená fasáda, plastová okna, zasklená lodžie), na ul. Dělnická v Havířově-Městě. Do domu je bezbariérový vstup a nachází se v něm 2 výtahy. Výměra bytu činí 58,94 m2 + lodžie 11,5 m2. Příslušenství tvoří sklep 1,68 m2.

Poloha v blízkosti centra města zaručuje skvělou dostupnost všeho důležitého. V pohodlné pěší vzdálenosti naleznete široké nákupní možnosti, autobusy, školu, školku, nemocnici naproti i restaurace.

Po vyplacení zůstatku úvěru za revitalizaci ve výši zhruba 210.000 Kč lze byt převést do osobního vlastnictví.

Ohledně prohlídky mě prosím kontaktujte od pondělí do pátku v čase od 8:00 do 19:00.

Neváhejte a zavolejte realitnímu makléři!

Vaše budoucí nemovitost se nachází na této adrese

 
← Zpět na výpis inzerátů