Zahrada 1.014 m2 se zahradní chatou, Havířov-Dolní Suchá

Cena není zveřejněna
  • Plocha: 1 014 m2 Pozemek
  • Dispozice: Zahrada
  • Prodej/pronájem: Prodej
  • Konstrukce:
  • Umístění: Okraj obce

Popis nemovitosti

PRODÁNO

Rádi byste si svůj volný čas lépe užívali? Zahrada může být ideálním řešením.

Tato hezká zahrada vám může poskytnout nejen relax třeba při grilování, ale také možnost si něco vlastního vypěstovat. V chatě pak můžete klidně přespat nebo trávit čas v chladnějších dnech.

Kromě chaty o podlahové ploše 14 m2 se můžete těšit také na venkovní posezení pod pergolou, houpačku či klouzačku pro děti. Součástí zahrady je také skleník, šopa na nářadí a suché wc. Elektřina je v současnosti natažena ze sousedního domu, ale určitě je zde možnost požádat ČEZ o vlastní přípojku. Velkou výhodou je napojení na veřejný vodovod.

Z celkové výměry pozemku 1.014 m2 je oplocena část o výměře cca 650 m2, která se využívá jako zahrada. Samozřejmě lze využít i zbylou část pozemku. Od hlavní cesty (ul. Orlovská) je pozemek oddělen zástavbou rodinných domů, což poskytuje soukromí.

Dle územního plánu je pozemek vedený v ploše dopravní infrastruktury (DS) a lze jej například využít pro stavbu garáží, služeb pro motoristy - autoservis, ubytování, atd. Stávající zahradní chata nemá číslo popisné ani evidenční. Příjezd je zajištěn po nezpevněném obecním pozemku, kde je možné i zaparkovat u plotu zahrady. Parkovat jinak lze i přímo na vlastním pozemku.

Neváhejte a zavolejte realitnímu makléři!

Vaše budoucí nemovitost se nachází na této adrese

 
← Zpět na výpis inzerátů