Prostorný rozestavěný dům 4+kk s garážemi, Těrlicko

Cena není zveřejněna
  • Plocha: 247 m2 Dům
    347 m2 Zastavěná plocha
    0 m2 Zahrada
    1 535 m2 Pozemek
  • Dispozice: Rodinný dům
  • Prodej/pronájem: Prodej
  • Konstrukce: Cihlová
  • Umístění: Klidná část obce

Popis nemovitosti

PRODÁNO

Hrubá stavba prostorného domu 4+kk s garážemi v Těrlicku.

Pokud hledáte dostatek prostoru jak pro svou rodinu, tak třeba pro auta či hobby, tento dům by mohl být pro vás ideální řešení. Dostavbu lze po dohodě realizovat stávající firmou nebo si ji můžete dokončit sami.

Dům disponuje prosvětleným obývacím pokojem propojeným s kuchyňským koutem. Ložnice má nejen prostornou šatnu, ale i vlastní koupelnou. Jistě potěší i 2 další prostorné pokoje. Součástí domu je také velkorysá dvougaráž a garáž, ze kterých pohodlně projdete do domu.

Dům je postaven z pórobetonových tvárnic Porfix, střecha je pultová se střešní PVC fólií, okna plastová s trojskly. Dům je napojen na elektřinu a vodovodní přípojku. Podlahová plocha domu činí 154 m2, dvougaráže 61 m2, garáže 32 m2, přístřešek 57 m2.

V rámci projektu (není zahrnuto v ceně) je plánováno - teplovodní podlahové vytápění + krb v obývacím pokoji, v garážích radiátory, zateplení 20 cm polystyrén. Odpad je řešen formou žumpy. Energeticky úsporné vytápění a ohřev vody má pak zajišťovat tepelné čerpadlo.

Jedná se o dobře dostupnou rekreační lokalitu poblíž Těrlické i Žermanické přehrady. Rozestavěný dům se nachází na ul. Soběšovická. Autobusové zastávky ve vzdálenosti 100 m od domu, supermarket 1,5 km. Centrum Těrlicka, kde naleznete školu i školku pak 1,9 km. V letních měsících si zde můžete užít spoustu zábavy jak při nejrůznějších vodních sportech, tak třeba při projížďkách na kole.

Neváhejte a zavolejte realitnímu makléři!

Vaše budoucí nemovitost se nachází na této adrese

 
← Zpět na výpis inzerátů