Atriový řadový dům se dvěma garážemi, Ostrava-Pustkovec

Cena není zveřejněna
  • Plocha: 290 m2 Dům
    252 m2 Zastavěná plocha
    63 m2 Zahrada
    396 m2 Pozemek
  • Dispozice: Rodinný dům
  • Prodej/pronájem: Prodej
  • Konstrukce: Cihlová
  • Umístění: Klidná část obce

Popis nemovitosti

PRODÁNO

Atriový řadový dům se dvěma garážemi v Ostravě-Pustkovci.

Pokud hledáte prostorný rodinný dům a nechcete přitom ztratit komfort města, nepřehlédněte tuto ojedinělou nemovitost v těsné blízkosti Poruby.

Můžete se těšit na prostorný a prosvětlený obývací pokoj s krbem a jídelnou. Slunné atrium, které je díky bohatému prosklení propojené s domem pak tvoří zatravněnou plochu, na které příjemně posedíte s přáteli či rodinou a třeba si i něco dobrého ugrilujete. Do atria lze umístit i bazén. Určitě potěší i prostorný dětský pokoj, ložnice či chodba s úložnými prostory.

V 1. podlaží naleznete 2 garáže, prádelnu, posilovnu, skladiště a dílnu se vstupem na zahradu. Nabízí se zde možnost vybudovat např. další obytnou místnost či do některé z místností umístit domácí wellness (vířivku, saunu apod.). Po schodišti se pak dostanete do 2. podlaží, kde se nachází obytná část domu o dispozici 4+1 a atrium.

A teď trošku k technickým záležitostem. Jedná se o dům z r. 1981. První podlaží, které je ze zadní strany domu částečně pod úrovní terénu má výměru cca 153 m2 (včetně dvou garáží). Druhé podlaží má výměru cca 137 m2 + atrium 85 m2. Součástí je i menší zahrada 63 m2.

Dům je napojen na veřejný vodovod, kanalizaci a plyn. Vytápění zajišťují radiátory napojené na kondenzační plynový kotel pořízený v minulém roce, který zároveň slouží i jako průtokový ohřívač vody. Okna jsou převážně plastová, částečně pak původní dřevěná. Dům má novou střešní krytinu, jinak je stav původní.

V této lokalitě budete mít všechno důležité po ruce. Autobusové zastávky 350 m od domu, základní a mateřská škola 650 m pěšky nebo 2 km autem, nákupní centrum Géčko 1,7 km. V okolí naleznete také restaurace, sportoviště i cyklostezky.

Den otevřených dveří (prohlídky) bude probíhat ve dnech 17.5. a 20.5. v čase od 15:00 do 18:00. Účast je potřeba si potvrdit po telefonu. V případě více zájemců rozhodne výhodnější nabídka.

Neváhejte a zavolejte realitnímu makléři!

Vaše budoucí nemovitost se nachází na této adrese

 
← Zpět na výpis inzerátů