Prostorný rodinný dům 4+1 s dvougaráží, Havířov - Město

Cena není zveřejněna
  • Plocha: 130 m2 Dům
    557 m2 Zastavěná plocha
    0 m2 Zahrada
    1 031 m2 Pozemek
  • Dispozice: Rodinný dům
  • Prodej/pronájem: Prodej
  • Konstrukce: Cihlová
  • Umístění: Centrum obce

Popis nemovitosti

PRODÁNO

Kousek od centra Havířova a přitom v přírodě. Využijte této ojedinělé příležitosti a pořiďte si dům v lokalitě, ve které se nemovitosti na prodej běžně nenachází.

Jedná se o podsklepený dvoupodlažní prostorný dům 4+1 s dvougaráží na ul. Selská, v Havířově - Městě. Z velkého obývacího pokoje s jídelním koutem budete nadšeni. Zde bude mít vaše rodina dostatek prostoru pro trávení společného času. Výhodou je i samostatná kuchyně a také prostorná chodba, ze které projdete na zahradu. V podkroví naleznete další 3 neprůchozí pokoje. Pro docílení maximálního pohodlí se pak na každém podlaží nachází koupelna s toaletou.

Jistě také oceníte pěknou zahradu, na které si můžete užít spoustu zábavy třeba při grilování. Potěší i prostorná samostatně stojící dvougaráž a brána na dálkové ovládání.

V průběhu let prošel exteriér i interiér domu rekonstrukcemi. Má zateplenou fasádu i střechu a dřevěná eurookna s izolačními dvojskly. O teplo domova se stará ústřední vytápění napojené na nový (listopad 2022) úsporný kondenzační plynový kotel. Dům je napojený na veřejný vodovod a kanalizaci. Bezpečí zajišťuje elektronický zabezpečovací systém.

Podlahová plocha domu činí 130 m2, sklepní prostory 50 m2 a dvougaráž má výměru 42 m2.

Provoz protější restaurace byl zrušen (změna vlastníka) a nově se v objektu bude nacházet prodejna pracovních oděvů.

V této báječné lokalitě budete mít vše potřebné pro pohodlné bydlení doslova po ruce. V blízkosti naleznete, školy, školky, centrum města s širokými nákupními možnostmi, zastávky MHD či restaurace. Relaxovat můžete i v krásné okolní přírodě podél řeky Lučiny či rozlehlého parku Na Nábřeží, jehož součástí jsou sportoviště či cyklostezky.

Do tohoto domu se můžete okamžitě nastěhovat.

Neváhejte a zavolejte realitnímu makléři!

Vaše budoucí nemovitost se nachází na této adrese

 
← Zpět na výpis inzerátů