Prostorný rodinný dům 5+1, Orlová - Lutyně

Cena není zveřejněna
  • Plocha: 126 m2 Dům
    265 m2 Zastavěná plocha
    1 228 m2 Zahrada
    1 493 m2 Pozemek
  • Dispozice: Rodinný dům
  • Prodej/pronájem: Prodej
  • Konstrukce: Cihlová
  • Umístění: Klidná část obce

Popis nemovitosti

PRODÁNO

Pokud hledáte prostorný dům s krásnou zahradou, a navíc v klidné a perfektně dostupné lokalitě, zpozorněte. Možná mám pro Vás řešení.

Název ulice Mírová naznačuje poklidnou atmosféru vilové čtvrti, kde se tento dům nachází. Jedná se o slepou ulici, ve které vás nebude rušit hluk projíždějících vozidel. Zároveň budete mít kousek do centra města i do přírody.

Jedná se o podsklepený udržovaný dům 5+1 (126 m2) z roku 1956, který v průběhu let procházel dílčími rekonstrukcemi. Je zateplený a disponuje plastovými okny. Teplo domova zajišťuje ústřední vytápění s úsporným kondenzačním plynovým kotlem, který zároveň ohřívá i vodu v bojleru. Elektroinstalace je v mědi. Dům je napojený na veřejný vodovod, odpad je řešen tříkomorovým septikem.

Z udržované zahrady o výměře 1.225 m2 s pergolou a krbem budete nadšeni. Tady si v létě užijete s rodinou spoustu zábavy. V zadní části pozemku pak naleznete několik ovocných stromů - třešeň, jabloně a především švestky, ze kterých si můžete nechat vypálit vlastní slivovici.

Na problémy s parkováním zapomeňte. Součástí pozemku je také hospodářská budova s garáží a 6 dalších parkovacích stání, z nichž 3 jsou zastřešená.

Vše potřebné pro pohodlné bydlení zde budete mít po ruce. Zastávka MHD 270 m, školka 300 m, nemocnice 1,7 km, nákupní centrum 2 km. V blízkosti také naleznete cyklostezky a lesopark, ve kterém můžete relaxovat třeba při procházce.

Přehledné informace o domě naleznete na tomto odkazu: https://www.adamgombos.cz/rodinny-dum-mirova/

Neváhejte a zavolejte realitnímu makléři!

Vaše budoucí nemovitost se nachází na této adrese

 
← Zpět na výpis inzerátů