Prostorný mezonetový byt 4+kk s terasami a garáží, Ostrava

Cena není zveřejněna
  • Plocha: 140 m2 Byt
  • Dispozice: 4+kk
  • Prodej/pronájem: Prodej
  • Konstrukce: Cihlová
  • Umístění: Klidná část obce

Popis nemovitosti

PRODÁNO

Prostorný mezonetový byt 4+kk se dvěma terasami, garáží a třemi parkovacími stáními na klidném místě s rodinnou atmosférou.

Z obývacího pokoje propojeného s prosvětlenou kuchyní a jídelnou se dostanete na příjemnou terasu, kde můžete třeba grilovat a nebo jen tak relaxovat po náročném dni. Na terasu je přístup i z prostorné ložnice, ve které naleznete velkou vestavěnou skříň. Po schodech se pak dostanete ke dvěma pokojům, z nichž vejdete na druhou terasu. Součástí jednoho z pokojů je i velmi praktická šatna.

Jistě potěší i vlastní garáž přímo v domě a potom také 3 parkovací stání, z čehož 2 jsou ve vlastnictví.

I přesto, že se jedná o novostavbu bytového domu, byt prošel v minulém roce nákladnou přestavbou do vyššího standardu. Od změny dispozičního řešení přes novou koupelnu s toaletou, nadstandardní kuchyňskou linku se spotřebiči v hodnotě 400 tis. až po nové podlahy, interiérové dveře, rolety, niku, apod. V případě zájmu i nábytek v celém bytě může po dohodě zůstat.

Jedná se o klidnou lokalitu obklopenou zelení nedaleko ostravské zoo, v oploceném areálu Nové byty Ostrava, na ul . Heřmánkova. V centru města jste autem za 8 min.

Neváhejte a zavolejte realitnímu makléři!

Vaše budoucí nemovitost se nachází na této adrese

 
← Zpět na výpis inzerátů