Stylová roubenka 4+1, Petrovice

Cena není zveřejněna
  • Plocha: 140 m2 Dům
    371 m2 Zastavěná plocha
    0 m2 Zahrada
    855 m2 Pozemek
  • Dispozice: Rodinný dům
  • Prodej/pronájem: Prodej
  • Konstrukce: Dřevostavba
  • Umístění: Klidná část obce

Popis nemovitosti

PRODÁNO

Stylová roubenka 4+1 k celoročnímu užívání v klidném horském prostředí obce Petrovice.

Jedná se o původní roubenku, která zároveň poskytuje veškerý komfort jak pro rekreační využití, tak i případně pro bydlení. V katastru je vedena jako rodinný dům a disponuje číslem popisným.

Můžete se těšit na obývací pokoj, kde v chladnějších dnech můžete u krbu příjemně posedět s přáteli či rodinou. V přízemí se dále nachází hala, ložnice, kuchyně, koupelna, samostatné WC a dílna. V podkroví potom 2 pokoje.

V letních měsících jistě oceníte pěknou zahradu jejíž součástí je kryté posezení, kůlna na nářadí a studna.

Roubenka je napojena na veřejný vodovod, odpad je řešen formou žumpy. O vytápění se stará ústřední topení, ohřev zajišťuje krb. Teplou vodu na sprchování či mytí nádobí pak obstarává bojler. V průběhu let roubenka procházela pravidelnou údržbou.

Roubenka je umístěna mimo hlavní cestu, kde je minimální průjezd. V blízkosti naleznete autobusovou zastávku i restaurace. V okolních lesích pak zapomenete na každodenní starosti.

Petrovice se rozkládají v malebném údolí říčky Osoblaha. První zmínky o obci pochází z roku 1251. Obec je vyhlášena svou zachovalou původní zástavbou. Nachází se zde i mnoho turistických tras. V okruhu pár kilometrů pak naleznete Rejvíz, Karlovu Studánku, Zlaté Hory a pokud rádi lyžujete i Karlov či Praděd.

Neváhejte a zavolejte realitnímu makléři!

Vaše budoucí nemovitost se nachází na této adrese

 
← Zpět na výpis inzerátů