Rodinný dům 5+1, Horní Suchá

Cena není zveřejněna
  • Plocha: 137 m2 Dům
    126 m2 Zastavěná plocha
    528 m2 Zahrada
    654 m2 Pozemek
  • Dispozice: Rodinný dům
  • Prodej/pronájem: Prodej
  • Konstrukce: Cihlová
  • Umístění: Okraj obce

Popis nemovitosti

PRODÁNO

Prostorný rodinný dům 5+1 v klidné lokalitě obce Horní Suchá na ul. Soustředěná.

Jedná se o celopodsklepený dvoupodlažní rodinný dům z r. 1970 se dvěma garážemi a pěknou zahradou se vzrostlou zelení, která poskytuje dostatek soukromí.

Dům prošel částečnou rekonstrukcí - plastová okna, rozvody vody a odpadu v plastu, elektroinstalace v přízemí a výměna některých radiátorů. O teplo domova se stará ústřední topení napojené na zánovní kotel na tuhá paliva s dávkovačem z r. 2015. Ohřev vody zajišťuje el. bojler pořízený v r. 2014. V domě se nachází i přípojka plynu - v případě potřeby lze dokoupit plynový kotel. Dům je napojen na veřejný vodovod i kanalizaci.

V přízemí se nachází chodba, samostatné WC, koupelna, kuchyně, jídelna, ložnice a obývací pokoj. V 1. patře pak naleznete chodbu, koupelnu s toaletou a 3 pokoje, z nichž jeden byl využíván jako kuchyně a je v současnosti průchozí. Dům lze využít i jakou dvougenerační, kdy každé patro bude mít samostatný byt.

Jedná se o klidnou lokalitu na okraji Horní Suché v blízkosti Těrlicka. Autobusová zastávka 300 m od domu, vlaková stanice 600 m, supermarket 700 m, základní a mateřská škola 1100 m.

Neváhejte a zavolejte realitnímu makléři!

Vaše budoucí nemovitost se nachází na této adrese

 
← Zpět na výpis inzerátů