Prostorný dům 4+1 s dílnou, Bohumín

Cena není zveřejněna
  • Plocha: 170 m2 Dům
    356 m2 Zastavěná plocha
    0 m2 Zahrada
    356 m2 Pozemek
  • Dispozice: Rodinný dům
  • Prodej/pronájem: Prodej
  • Konstrukce: Cihlová
  • Umístění: Okraj obce

Popis nemovitosti

PRODÁNO

Pokud hledáte dům za dobrou cenu a k okamžitému nastěhování, tak nepřehlédněte tuto příležitost.

Jedná se o částečně zrekonstruovaný rodinný dům 4+1 s dílnou v Bohumíně - Skřečoni.

V roce 2015 dům prošel částečnou rekonstrukcí. V přízemí jsou nově udělané rozvody elektřiny a vody, dále omítky, podhledy ze sádrokartonu a podlahy. Samozřejmostí je i zrekonstruovaná koupelna a kuchyně. V chladnějších měsících vás nejen kvůli atmosféry ale i tepla potěší v obývacím pokoji krb s teplovzdušným rozvodem do ostatních místností.

V rámci rekonstrukce bylo dále provedeno - plastová okna, odizolování domu, částečná výměna střešní krytiny (materiál na zbytek střechy je k dispozici), žumpa, zámková dlažba ve dvoře, zateplení stropu a krbová kamna v dílně, nový kotel na tuhá paliva. V domě je k dispozici i plynová přípojka a původní kotel na plyn. Další výhodou jsou solární kolektory na střeše a bojler na 300 l, což vám ušetří peníze za ohřev vody.

V přízemí se nachází chodba, kuchyně, obývací pokoj, ložnice, koupelna a také dílna. Schodištěm se pak dostanete do podkroví, kde se nachází 2 neobývané pokoje k rekonstrukci a prostorná půda. Dům je částečně podsklepený.

Celková zastavěná plocha jejíž součástí je dvůr, garáž a menší zahrada činí 356 m2. Zastavěná plocha přízemí domu pak činí 170 m2.

V této lokalitě budete mít všechno důležité po ruce. Autobusová zastávka 70 m od domu, škola a školka 900 m, supermarket 1,3 km. V blízkém okolí se také nachází populární dětský park Mauglího stezka, hřiště, zimní stadion i aquacentrum.

Neváhejte a zavolejte realitnímu makléři!

Vaše budoucí nemovitost se nachází na této adrese

 
← Zpět na výpis inzerátů