Prostorný rodinný dům v podhorském prostředí, Komorní Lhotka

Cena není zveřejněna
  • Plocha: 191 m2 Dům
    491 m2 Zastavěná plocha
    634 m2 Zahrada
    1 125 m2 Pozemek
  • Dispozice: Rodinný dům
  • Prodej/pronájem: Prodej
  • Konstrukce: Cihlová
  • Umístění: Klidná část obce

Popis nemovitosti

PRODÁNO

Prostorný dům v klidném podhorském prostředí obce Komorní Lhotka.

Jedná se o podsklepený dvoupodlažní dům 5+2 či 6+1 v návaznosti na vaše potřeby, který od roku 2016 prochází rekonstrukcí.

Přízemí dispozičně řešené jako 3+1 je nachystané k pohodlnému bydlení. Můžete se těšit na prostorný obývací pokoj s kachlovými kamny, ložnici, dětský pokoj, opravdu velkou koupelnu s technickou místností či pěknou kuchyni.

Ve 2. podlaží, do kterého je přístup jak z domu, tak samostatným vchodem přes ocelové schodiště ze zahrady se nachází jednotka 2 + 1 či 3 pokoje s koupelnou + půda, ve které můžete vybudovat další pokoj. Tyto místnosti teprve čekají na dokončení.

V rámci rekonstrukce bylo provedeno - plastová okna, vchodové dveře, nové rozvody ústředního topení, vody a odpadu, svody k okapům, tříkomorová plastová jímka, elektro, fasáda, částečné zateplení stropu, oplocení domu. O teplo domova se stará nový automatický kotel s podavačem.

U hranice pozemku je i přípojka plynu v případě potřeby. Dům je napojen na veřejný vodovod. K dispozici je i studna a hospodářská budova.

Komorní Lhotka je velmi oblíbená lokalita v podhůří Beskyd, která mimo krásnou přírodu, turistické trasy a cyklostezky také disponuje školou, školkou, dětským parkem, restauracemi a menším supermarketem. Centrum obce 950 m od domu, autobusová zastávka a škola 700 m.

Ohledně prohlídek či dalších informací mě prosím kontaktujte od pondělí do pátku v čase od 8:00 do 18 hod.

Neváhejte a zavolejte realitnímu makléři!

Vaše budoucí nemovitost se nachází na této adrese

 
← Zpět na výpis inzerátů