Rodinný dům 5+1 s garáží, Havířov - Prostřední Suchá

Cena není zveřejněna
  • Plocha: 175 m2 Dům
    677 m2 Zastavěná plocha
    956 m2 Zahrada
    1 633 m2 Pozemek
  • Dispozice: Rodinný dům
  • Prodej/pronájem: Prodej
  • Konstrukce: Cihlová
  • Umístění: Okraj obce

Popis nemovitosti

PRODÁNO

Hledáte bydlení v rodinném domě a přitom nechcete ztratit komfort města s veškerými službami?

Řešením by mohl být tento prostorný dům 5+1 s garáží a oplocenou zahradou poblíž centra města na ul. Fryštátská v Havířově - Prostřední Suché.

Jedná se o podsklepený dům z roku 1957 vhodný k rekonstrukci. Obvodové zdivo o šířce 45 cm je z plných pálených cihel. Okna jsou původní dřevěná, střešní krytina eternit. Dům je napojen na veřejný vodovod a plynovod. K dispozici je i studna na zahradě. Odpad je řešen formou jímky - možnost napojení na kanalizaci. Ústřední vytápění kotlem na tuhá paliva, lze však řešit i plynovým kotlem. Ještě v minulém roce byl dům trvale obýván.

V přízemí se nachází chodba, velký prosvětlený obývací pokoj, jídelna, kuchyně, spíž, samostatné WC a schodiště. V podkroví naleznete 3 pokoje, koupelnu, technickou místnost a schody na prostornou půdou.

Na pozemku se dále nachází hospodářská budova se dvěma místnostmi a půdou, která je rovněž napojena na přípojkou plynu.

Výhodou je lokalita, díky které nebudete muset zdlouhavě dojíždět do města na nákupy či složitě dopravovat děti do škol, kroužků apod. Autobusová zastávka 70 m od domu, supermarket 400 m, škola, školka 900 m. Relaxovat zde můžete jak na zahradě, tak třeba při procházce v okolním lese.

Neváhejte a zavolejte realitnímu makléři!

Vaše budoucí nemovitost se nachází na této adrese

 
← Zpět na výpis inzerátů