Výjimečný dům s úžasným výhledem, Věloplí

Cena není zveřejněna
  • Plocha: 274 m2 Dům
    427 m2 Zastavěná plocha
    5 256 m2 Zahrada
    5 683 m2 Pozemek
  • Dispozice: Rodinný dům
  • Prodej/pronájem: Prodej
  • Konstrukce: Cihlová
  • Umístění: Klidná část obce

Popis nemovitosti

REZRVOVÁNO

Neuvěřitelný výhled na Beskydy a klidná lokalita. Moderní a prosvětlený dům navržený architektonickým studiem, jehož součástí je vinný sklep a ateliér.

Jedná se o výjimečnou stavbu z nadstandardních materiálů, která je citlivě zakomponována do podhorského prostředí obce Vělopolí.

Dům je dispozičně řešen jako 4 + kk + velká zimní zahrada, která je využívaná jako obytná místnost s hudebními nástroji. Z prostorného obývacího pokoje, jehož součástí je kuchyně jsou samostatné vstupy do dětského pokoje s šatnou, ložnice, menšího pokoje, koupelny a zimní zahrady. Součástí domu je i technická místnost se samostatnou toaletou. V letních měsících potěší klimatizace v obývacím pokoji a v zimních pak krb.

Úžasné výhledy si můžete užívat nejen z obývacího a dětského pokoje či zimní zahrady, ale i z velkorysé terasy či vyhřívaného bazénu.

Přes zastřešené garážové stání pro 2 vozy se z domu prochází do dvoupodlažního ateliéru, který poskytuje široké možnosti využití - podnikání, garáž, galerie, po menších úpravách mezonetový byt či loft atd. Součástí ateliéru je v přízemí koupelna se sprchovacím koutem a toaletou. V 1. patře se pak nachází kancelář, jejíž součástí je kuchyně a další koupelna s toaletou. Tato místnost se využívá i jako pokoj pro hosty.

Pokud máte rádi víno, budete nadšeni z vinného sklepa, ve kterém alespoň na chvilku můžete zapomenout na všední starosti. Součástí sklepních prostor pod terasou je dále samostatná toaleta a technická místnost vhodná pro uložení sportovního náčiní, zahradního nábytku, garážování motorky a spoustu dalšího.

Obvodové zdi domu z roku 2012 jsou z cihel porotherm 44 EKO+ tl. 45 cm, terasová okna dřevohliníková s trojskly a ostatní plastová s trojskly, střecha je zelená extenzivní. Vytápění domu s výjimkou zimní zahrady je teplovodní podlahové s elektrokotlem - do 31.3.2022 bude instalováno tepelné čerpadlo. Vytápět lze i teplovzdušným krbem. Ateliér je rovněž vybaven teplovodním podlahovým vytápěním a navíc i krbovými kamny. Ohřev vody zajišťuje el. bojler. Dům je napojen na veřejný vodovod, odpad je řešen čističkou odpadních vod.

Energetický průkaz je vyhotoven podle aktuální přísné vyhlášky 264/2020 Sb., kdy budova je klasifikována známkou C a vytápění známkou D. Pokud by v domě bylo instalováno např. tepelné čerpadlo či fotovoltaika, celková známka budovy by se vylepšila.

Podlahová plocha domu vč. zimní zahrady 166 m2, ateliér 108 m2, terasa 98 m2, sklepní místnosti - vinný sklep 40 m2, samostatné wc a technická místnost 41 m2, bazén vyhřívaný tepelným čerpadlem 5,5m x 2,8m x 1,5m.

Vělopolí je malá a klidná podhorská obec s rozptýlenou zástavbou, která se nachází ve vzdálenosti cca 6 km od Českého Těšína, 8 km z Třince, 18 km z Frýdku-Místku či 15 km z Havířova. V okolí naleznete golfové hřiště v Ropici, turistické trasy, sjezdovky či cyklostezky.

Neváhejte a zavolejte realitnímu makléři!

Vaše budoucí nemovitost se nachází na této adrese

 
← Zpět na výpis inzerátů