Pozemek 8.213 m2 v klidné lokalitě, Třanovice

Cena není zveřejněna
  • Plocha: 8 213 m2 Pozemek
  • Dispozice: Stavební poz.
  • Prodej/pronájem: Prodej
  • Konstrukce:
  • Umístění: Polosamota

Popis nemovitosti

REZERVOVÁNO

V podhorském prostředí nedaleko Těrlické a Žermanické přehrady leží obec Třanovice. Na klidném místě s rozptýlenou zástavbou pak naleznete pozemek o celkové rozloze 8213 m2.

Dle územního plánu je část pozemku o výměře 3200 m2 vedena jako plocha SB - smíšená obytná s tím, že do této plochy lze umístit 1 stavbu pro bydlení. Přístup k pozemku je zajištěn věcným břemenem po polní cestě napojené na obecní komunikaci.

Zbylá část pozemku se nachází v ploše smíšené nezastavěného území (NS) a lze ji využít např. pro stavby a zařízení pro zemědělství či lesnictví, chov hospodářských zvířat či lesní zvěře vč. oplocení, zřízení sadu, komerčního pěstování rostlin vč. oplocení atd.

Vodovodní řád se nachází ve vzdálenosti cca 82 m od hranice pozemku. Plynovod cca 50 m od hranice. Ohledně elektřiny bude potřeba podat žádost na ČEZ distribuce, která zajišťuje stavbu přípojek. Vyjádření ohledně existence sítí zašlu na vyžádání.

Víte o tom, že se v Třanovicích nachází menší sjezdovka? Kromě sjezdovky zde naleznete i slušnou vybavenost - základní a mateřskou školu, supermarket, restaurace, poštu, autobusové zastávky. Výhodou je také napojení na dálnici a dostupnost okolních měst - Havířov 10 km, Frýdek-Místek 16 km, Český Těšín 8 km.

GPS souřadnice pozemku
49.7186611N, 18.5326483E

Neváhejte a zavolejte realitnímu makléři!

Vaše budoucí nemovitost se nachází na této adrese

 
← Zpět na výpis inzerátů