Prostorný řadový dům s dvougaráží, Havířov-Životice

Cena není zveřejněna
  • Plocha: 200 m2 Dům
    178 m2 Zastavěná plocha
    403 m2 Zahrada
    581 m2 Pozemek
  • Dispozice: Rodinný dům
  • Prodej/pronájem: Prodej
  • Konstrukce: Cihlová
  • Umístění: Klidná část obce

Popis nemovitosti

Prostorný řadový dům s dvougaráží v klidné lokalitě Havířova-Životic, v části zvané Osinky.

Jedná se o dům v družstevním vlastnictví o dispozici 5+kk s dvougaráží, balkónem, terasou a zahradou.

Můžete se těšit na vzdušný obývací pokoj s kuchyňským koutem a krbem, který vám v chladnějších dnech dopřeje nejen příjemnou atmosféru, ale i teplo domova. Díky proskleným terasovým dveřím budete mít pěkný výhled i pohodlný přístup na terasu či zahradu.

Výhodu domu jsou také 2 koupelny s toaletou či balkón s výhledem do zahrady, který je přístupný ze dvou pokojů. Pátý pokoj o výměře 39 m2 se pak nachází ve 3. podlaží.

Parkování je tady hračka. Dvě místa jsou v garáži a další před domem.

Podlahová plocha domu činí 200 m2 + terasa 47 m2 + balkón 4,4 m2 + dvougaráž 32 m2. Pozemek s parkovací plochou před domem má 85 m2 a zahrada 318 m2.

Dům z roku 2006 je napojený na veřejný vodovod, kanalizaci a plyn. O vytápění se stará ústřední topení s plynovým kotlem, který zároveň slouží i jako průtokový ohřívač vody. Zatopit si můžete také krbem, který má teplovzdušný rozvod do dvou pokojů v podkroví.

Družstvo aktuálně neumožňuje převod do osobního vlastnictví. Zůstatek úvěru (za výstavbu domu), který se splácí družstvu k 28.2.2023 činí 2.248.000 Kč. Měsíční splátka pak činí 20.180 Kč. Úvěr lze splatit jednorázově nebo jej dále splácet družstvu. K ceně za převod družstevního podílu 4.200.000 Kč je tedy ještě nutné připočítat splacení úvěru.

Pokud hledáte klidnou lokalitu obklopenou zelení s perfektní dostupností do města, budete spokojeni. Zastávka MHD se nachází 600 m od domu. V blízkosti také naleznete cyklostezky či Těrlickou přehradu.

Neváhejte a zavolejte realitnímu makléři!

Vaše budoucí nemovitost se nachází na této adrese

 
← Zpět na výpis inzerátů