Prodej rodinného domu 51 m2, pozemek 1594 m2

Cena není zveřejněna
  • Plocha: 51 m2 Dům
    209 m2 Zastavěná plocha
    1 288 m2 Zahrada
    1 594 m2 Pozemek
  • Dispozice: Rodinný dům
  • Prodej/pronájem: Prodej
  • Konstrukce: Cihlová
  • Umístění: Klidná část obce

Popis nemovitosti

PRODÁNO

Menší rodinný dům s pěknou zahradou v klidné lokalitě Vratimova.

Podsklepený zděný dům z roku 1959 je vhodný k celkové rekonstrukci. Dispozičně je řešený jako 2+1. Z předsíně se vstupuje do kuchyně, ze které se prochází do obývacího pokoje a do ložnice. V předsíni je umístěna koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem, vstupuje se z ní do WC a sklepa. V suterénu se nachází kotelna, prádelna a 3 sklepní místnosti. V celém domě jsou nová plastová okna s izolačními trojsky. Na dům je napojena hospodářská budova, která slouží jako garážové stání, dílna a sklad náčiní. Velkou půdu lze využít např. jako další úložný prostor.

Dům je napojený na veřejný vodovod i kanalizaci. Na zahradě je k dispozici vlastní studna i jímka. Vytápění zajišťuje kotel na tuhá paliva. Vodu ohřívá bojler, plyn je zaveden formou P-B láhve.

Díky větší zahradě a ideálnímu umístění stávajícího domu lze na pozemku postavit další dům. Pozemek nelze rozdělit na dvě samostatné parcely.

Jedná se o klidné místo s příjezdem po asfaltové komunikaci. Na zahradě můžete relaxovat v pergole se zahradním krbem nebo podnikat procházky po okolí, které je lemováno lesy. Centrum Vratimova 2,6 km, Havířov 10 km, centrum Ostravy 13 km.

Neváhejte a zavolejte realitnímu makléři!

Vaše budoucí nemovitost se nachází na této adrese

 
← Zpět na výpis inzerátů