Zrekonstruovaný byt s úžasným výhledem, Havířov-Podlesí

Cena není zveřejněna
  • Plocha: 56 m2 Byt
  • Dispozice: 3+1
  • Prodej/pronájem: Prodej
  • Konstrukce: Panelová
  • Umístění: Centrum obce

Popis nemovitosti

REZERVOVÁNO

Pokud hledáte zrekonstruovaný byt 3+1 s úžasným výhledem, nepřehlédněte tuto příležitost.

Když jsem poprvé přišel do tohoto bytu, zaujalo mě, jak je hezky zařízený. A potom jsem přišel k oknu a zůstal jsem ohromený. Výhled ze všech oken i z balkónu v kuchyni je úžasný. Tady budete mít město i Beskydy jako na dlani.

Jedná se o družstevní byt 3+1 s balkónem, který v r. 2016 prošel rekonstrukcí. Původní jádro nahradilo nové ze sádrokartonu, nově se udělala koupelna, wc, podlahy i kuchyňská linka. V rámci revitalizace domu bylo provedeno: zateplení fasády, plastová okna, 2 výtahy, zasklení balkónu, nová elektroinstalace v bytě. K dispozici je sklep i kočárkovna.

Byt je umístěn ve 12. patře 13patrového domu na ul Kosmonautů, v Havířově Podlesí. V této lokalitě budete mít všechno důležité pro pohodlné bydlení doslova po ruce. Před domem nákupní středisko Permon, zastávky MHD i parkoviště. V blízkém okolí naleznete mateřské školky, školy i dětské hřiště. Ve volném čase pak můžete relaxovat třeba při procházce v přilehlém lesoparku.

Byt bude k nastěhování od 1.10.2023.

Kompletní informace k bytu včetně měsíčních plateb a zůstatku úvěru za revitalizaci naleznete zde: https://www.adamgombos.cz/byt-3-1-havirov-kosmonautu/

Neváhejte a zavolejte realitnímu makléři!

Vaše budoucí nemovitost se nachází na této adrese

 
← Zpět na výpis inzerátů