Prodej rodinného domu 80 m2, pozemek 1029 m2

Cena není zveřejněna
  • Plocha: 80 m2 Dům
    139 m2 Zastavěná plocha
    890 m2 Zahrada
    1 029 m2 Pozemek
  • Dispozice: Rodinný dům
  • Prodej/pronájem: Prodej
  • Konstrukce: Cihlová
  • Umístění: Centrum obce

Popis nemovitosti

PRODÁNO

Rodinný dům 4+1 se samostatnou dvougaráží a slušnou zahradou v centru obce Mukařov.

Pokud hledáte bydlení kousek od Prahy a máte třeba chuť se realizovat, tyto nemovitosti by vám mohly sednout.

Jedná se o menší podsklepený dům z roku 1972. V roce 2018 obdržel novou střechu z falcovaných tašek Prefa, jinak je v původním stavu. Je napojen pomocí čerpadla na vodu z vlastní studny. Odpad je sveden do jímky. Dům je možné napojit na existující přípojku vody a kanalizace. Plynovod se nachází v obecní komunikaci před domem. Podlahová plocha domu činí 80 m2 + půda, suterén 48 m2.

Problémy s parkováním nebo uskladněním nejrůznějších věcí tady nebudete řešit. Na pozemku stojí prostorná dvougaráž (43 m2) z roku 1990, jejíž součástí je další místnost a podkrovní úložný prostor. Před garáží jsou pak další parkovací místa.

Příjemně vás překvapí zahrada, která díky vzrostlé zeleni poskytuje dostatek soukromí. Tady si užijete s rodinou či přáteli spoustu zábavy nebo zde můžete realizovat nějaký projekt.

Dům je v klidné čtvrti v centru Mukařova na ulici Zelená. Autobusová zastávka je ve vzdálenosti 150 m, škola i školka, Penny market nebo obecní úřad 350 m od domu. V centru Prahy jste autem za 40 min. Volný čas zde můžete trávit cykloturistikou, rybařením nebo procházkami třeba po vyhlášené a zábavné cestě kocoura Mikeše, která vede z Hrusic do Mukařova a je lemována tabulemi s úryvky z Ladovy knížky.

Neváhejte a zavolejte realitnímu makléři!

Vaše budoucí nemovitost se nachází na této adrese

 
← Zpět na výpis inzerátů