Rodinný dům v krásném horském prostředí obce Zděchov

3 700 000 Kč/obj.
včetně provize, právního servisu a advokátní úschovy
  • Plocha: 120 m2 Dům
    213 m2 Zastavěná plocha
    4 404 m2 Zahrada
    4 617 m2 Pozemek
  • Dispozice: Rodinný dům
  • Prodej/pronájem: Prodej
  • Konstrukce: Cihlová
  • Umístění: Klidná část obce

Popis nemovitosti

Pokud hledáte bydlení v klidném horském prostředí, tento dům může být ideální řešení.

Zděchov je malá, ale velmi dobře vybavená obec na úpatí Javorníků. Naleznete zde školu, školku, obchod s potravinami, restaurace i autobusovou zastávku se spojením do Vsetína.

Jestliže trávíte rádi čas aktivním odpočinkem, budete spokojeni. Můžete se těšit na letní modernizované koupaliště, ski areál, turistické a běžkařské trasy či cyklostezky.

Dům se nachází na konci obce ve slepé ulici, kde budete mít zaručený klid. Soukromí také zajišťují pozemky o celkové výměře 4.617 m2. Tady budete mít prostor i pro další případný projekt (bazén, dětské hřiště apod.). Převážně svažité pozemky se dle územního plánu nachází v ploše smíšené vesnické obytné.

Jedná se o přízemní dům 4+1 s částečně obytným podkrovím a velkou půdou, ve které je možné vybudovat další pokoje. Má 2 samostatné vstupy, jak z prosvětlené verandy ze západní strany, tak ze severu od parkovacích stání, takže by šel případně rozdělit na 2 samostatné jednotky.

Dům je udržovaný, celoročně obývaný, vhodný jak k bydlení, tak k rekreaci. V průběhu let procházel rekonstrukcemi. Je částečně zateplený, disponuje plastovými okny, má elektroinstalaci v mědi, vyvložkovaný komín u krbu, pitnou vodu ze studny a odpad je řešen formou septiku. Vytápění zajišťují kachlová kamna, krb či elektrické přímotopy. Vodu ohřívá el. bojler napojený na solární panely.

K domu patří dřevěnice - hospodářská budova, pod kterou naleznete sklípek a dílnu, a dále ještě samostatná menší kůlna na obecním pozemku.

Další informace a fotografie naleznete na tomto odkazu (je potřeba zkopírovat odkaz a vložit do adresního řádku):
https://www.adamgombos.cz/rodinny-dum-zdechov/

Neváhejte a zavolejte realitnímu makléři!

Vaše budoucí nemovitost se nachází na této adrese

 
← Zpět na výpis inzerátů