Hospodářská budova s možností přestavby na dům, Havířov - Prostřední Suchá

Cena není zveřejněna
  • Plocha: 60 m2 Dům
    40 m2 Zastavěná plocha
    780 m2 Zahrada
    820 m2 Pozemek
  • Dispozice: Rodinný dům
  • Prodej/pronájem: Prodej
  • Konstrukce: Cihlová
  • Umístění: Okraj obce

Popis nemovitosti

PRODÁNO

Hledáte bydlení v domečku poblíž centra Havířova? Zde máte příležitost si přestavět hospodářskou budovu na menší rodinný dům s obytným podkrovím o velikosti 2 až 3+kk.

Můžete se těšit na rovinatý pozemek o celkové výměře 820 m2, jehož součástí je zděná hospodářská budova s půdou a komínem o zastavěné ploše cca 40m2. Pozemek je dle územního plánu určený k výstavbě, takže na něm můžete postavit další dům. Parcela je oplocená (ze dvou stran je nový plot) a má vybudovaný provizorní sjezd z obecní komunikace.

Na pozemku se nachází přípojka vody a elektřiny. Veřejná kanalizace vede v obecním chodníku podél hranice pozemku. Přímo do hospodářské budovy sítě nejsou přivedeny.

V této lokalitě budete mít všechno důležité pro pohodlné bydlení doslova po ruce. Autobusová zastávka 70 m, supermarket 400 m, náměstí Republiky 2 km, centrum Podlesí (OD Permon) 1,3 km. V blízkém okolí naleznete školy, školky, zdravotnická zařízení i široké nákupní možnosti (Globus, Kaufland atd.).  Velkou výhodou je také nový chodník, díky kterému budou vaše děti vycházet, anebo se vracet domů bezpečně. Přímo naproti pozemku je pak lesopark, ve kterém můžete relaxovat třeba při procházce.

Hlavní výhody
- lokalita s perfektní dostupností a vybaveností v blízkém okolí
- přípojka vody a elektřiny na pozemku, napojení na kanalizaci
- chodník do města

Délku a šířku pozemku, územní plán, katastrální mapu a další informace naleznete na tomto odkazu (je potřeba zkopírovat odkaz a vložit do adresního řádku):
https://www.adamgombos.cz/pozemek-prostredni-sucha/

Neváhejte a zavolejte realitnímu makléři!

Vaše budoucí nemovitost se nachází na této adrese

 
← Zpět na výpis inzerátů