Prostorný rodinný dům, Havířov-Šumbark

Cena není zveřejněna
  • Plocha: 170 m2 Dům
    192 m2 Zastavěná plocha
    313 m2 Zahrada
    505 m2 Pozemek
  • Dispozice: Rodinný dům
  • Prodej/pronájem: Prodej
  • Konstrukce: Cihlová
  • Umístění: Klidná část obce

Popis nemovitosti

PRODÁNO

Prostorný dům 6+2 s garáží a hezkou zahradou v Havířově-Šumbarku.

Za okny je zima a v obývacím pokoji vás hřeje krb. V letních měsících pak přes terasové dveře projdete na zastřešenou terasu či zahradu, kde příjemně posedíte a třeba si i něco dobrého ugrilujete. Tento dům však poskytuje i další výhody.

Jedná se o řadový dům (dvojdům), který se skládá z původní podsklepené části s garáží a v roce 1995 přistavěné části směrem do zahrady. Dům je pečlivě udržovaný - nová střešní krytina, zateplená fasáda, plastová okna s dvojskly a trojskly, částečně zrekonstruovaná elektroinstalace v původní části domu. O vytápění a ohřev vody se stará plynový kondenzační kotel se zásobníkem vody a průtokovým ohřevem. V místnostech jsou pak radiátory se samostatnou regulací. Dům je napojený na veřejný vodovod, splaškovou a dešťovou kanalizaci a novou plynovou přípojku.

V přízemí domu se nachází zádveří, obývací pokoj s krbem, chodba, wc, kuchyň, jídelna a další pokoj.
V 1. patře naleznete 1 velký prostorný pokoj (původně to byly 2 pokoje), wc, koupelnu a 2 další pokoje.
V suterénu je kotelna/prádelna a určitě potěší prostorná garáž s dílnou, ze které projdete i na zahradu.
Podlahová plocha domu je 170 m2 + 38 m2 garáž s dílnou, chodba a kotelna.

Dům lze využít jako dvougenerační či jako bydlení pro 2 rodiny, kdy po úpravě by v domě vznikly 2 samostatné bytové jednotky s vlastní koupelnou a vstupem do domu.

Součástí venkovní zastřešené terasy (vnější stěny domu) je udírna a krb, který se využívá i pro opékání či grilování. Na zahradě se nachází zahradní domek a je zde dostatek prostoru i pro bazén.

V této lokalitě budete mít všechno důležité po ruce. Škola, školka, autobusové zastávky, zdravotní středisko, supermarket, to vše do 300 m od domu. V blízkosti se nachází také lesy, kde můžete relaxovat třeba při procházce.

Neváhejte a zavolejte realitnímu makléři!

Vaše budoucí nemovitost se nachází na této adrese

 
← Zpět na výpis inzerátů